Back

ⓘ Ola Svensson. Ola Nils Håkan Svensson on ruotsalainen laulaja, joka tuli kuuluisaksi esiintymisestään Ruotsin Idolissa vuonna 2005, jossa hän sijoittui kahdeksa ..




Ola Svensson
                                     

ⓘ Ola Svensson

Ola Nils Håkan Svensson on ruotsalainen laulaja, joka tuli kuuluisaksi esiintymisestään Ruotsin Idolissa vuonna 2005, jossa hän sijoittui kahdeksanneksi.

Olan esikoisalbumi Given To Fly julkaistiin 31. toukokuuta 2006 ja se nousi ykköseksi Ruotsin albumilistalla välittömästi julkaisun jälkeen. Hänen ensimmäinen singlensä ”Rain” menestyi yhtä hyvin singlelistalla ja se olikin yksi soitetuimmista kappaleista Ruotsin radiossa puolen vuoden ajan. Olan toinen single ”Brothers” on hänen itse kirjoittamansa. Laulu kertoo Olan kahdesta veljestä, jotka adoptoitiin El Salvadorista.

                                     

1. Diskografia

Albumit

  • Carelessly Yours 2014
  • Given To Fly 2006
  • Good Enough The Feelgood Edition 2008
  • Good Enough 2007
  • My Own Idol - Idol 2005
  • OLA 2010

Singlet

  • All Over the World 2010
  • Skys The Limit 2009
  • Love In Stereo 2008
  • Rain 2006
  • Im in Love 2012
  • S.O.S. 2007
  • Overdrive 2010
  • Du Är Musiken I Mig HSM2 "You Are The Music In Me" duetto Molly Sandenin kanssa 2007
  • Natalie 2007
  • Unstoppable The Return of Natalie 2010
  • FeelGood 2008
  • Brothers 2006
  • RIOT 2011
                                     
  • Kansanpuolue Ola Ullsten 577 063 10, 6 0, 5 38 1 Vasemmistopuolue kommunistit Lars Werner 305 420 5, 6 0, 8 20 3 Kristen demokratisk samling Alf Svensson 75 993

Users also searched:

...